Despre noi

Povestea noastră

ADAMAS Contractors S.R.L. operează în sectorul construcțiilor din 2020 şi își propune să ofere cele mai bune servicii clienților săi. Noi combinăm tehnologii inovatoare în dezvoltare din domeniul chimiei, cu experiența de producție și aplicare pentru construcții durabile. Deţinem atât laborator de grad doi în incinta fabricii, cât şi un laborator mobil cu care ne deplasăm pe orice şantier din România. La ADAMAS Contractors găsiţi materii prime de ultimă generaţie, inovative de calitate superioară, la un preţ mic.

Ce oferim

Oferim produse de calitate, la standarde internaționale, prin utilizarea de tehnologii inovatoare. Creștem diversitatea produselor prin studii de cercetare și dezvoltare. Oferim consultanţă tehnică şi soluții partenerilor și clienților noștri prin dezvoltarea de soluții conform condițiilor de aplicare în proiect și șantier. Prezentăm produsele noastre clienților noștri în condiții adecvate de piață și la timp. Menținem superioritatea calității produselor și serviciilor noastre.

Vă înțelegem cerințele

Oferim produse inovative şi dedicate fiecărui client.

Lucrăm precis

Oferim consultanţă tehnică pentru fiecare client în parte şi găsim soluţiile optime.

Oferim cele mai bune rezultate

Prin investiţiile noastre în cercetare şi dezvoltare, îmbunătăţim şi creştem oferta noastră în permanenţă.

hintersee, lake, mountains-3601004.jpg

Politica de mediu

Respectăm legislația de mediu aplicabilă și alte obligații, pentru a asigura implementarea, supravegherea, îmbunătățirea continuă și întreținerea sistemului de management de mediu SR EN ISO 14001.

Prevenim poluarea aerului, a apei și a solului prin înțelegerea dezvoltării continue.

Prevenim poluarea mediului, reducem deșeurile la sursă şi reciclăm cât mai mult posibil pentru a elimina deșeurile nereciclabile, fără a dăuna mediului.

Acordam atenția cuvenită utilizării cât mai eficiente a resurselor naturale în cadrul activităților de producție și, în acest context, economisirii și reciclării resurselor.

Organizăm activități de conștientizare cu privire la responsabilitatea individuală către mediu a tuturor angajaților.

Alocăm resursele necesare pentru îmbunătățirea continuă a Sistemului nostru de Management de Mediu, efectuând revizuiri periodice pentru atingerea scopurilor și obiectivelor de mediu.

Echipa noastră

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short, attractive.

Juan George​

Vice President

Sean Hart

Project Leader

Emma Kelly

Creative Director

Probabil cei mai buni din industrie

Scroll to Top